POKRAJINSKA SKUPŠTINSKA ODLUKA

O KADROVSKOM PLANU AUTONOMNE POKRAJINE VOJVODINE ZA 2017. GODINU

("Sl. list AP Vojvodine", br. 69/2016 i 29/2017)

Član 1

Donosi se Kadrovski plan Autonomne pokrajine Vojvodine za 2017. godinu.

Kadrovski plan Autonomne pokrajine Vojvodine za 2017. godinu predstavlja sveobuhvatni prikaz postojećeg broja zaposlenih na neodređeno i određeno vreme i broja zaposlenih na neodređeno i određeno vreme čiji je prijem potreban u 2017. godini u: Skupštini Autonomne pokrajine Vojvodine, Službi Skupštine Autonomne pokrajine Vojvodine, Pokrajinskoj vladi, Sekretarijatu Pokrajinske vlade, Pokrajinskom sekretarijatu za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, Pokrajinskom sekretarijatu za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama, Pokrajinskom sekretarijatu za zdravstvo, Pokrajinskom sekretarijatu za finansije, Pokrajinskom sekretarijatu za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine - nacionalne zajednice, Pokrajinskom sekretarijatu za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu, Pokrajinskom sekretarijatu za urbanizam i zaštitu životne sredine, Pokrajinskom sekretarijatu za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost, Pokrajinskom sekretarijatu za energetiku, građevinarstvo i saobraćaj, Pokrajinskom sekretarijatu za sport i omladinu, Pokrajinskom sekretarijatu za privredu i turizam, Upravi za zajedničke poslove pokrajinskih organa, Službi za realizaciju programa razvoja Autonomne pokrajine Vojvodine, Službi za upravljanje ljudskim resursima, Direkciji za robne rezerve AP Vojvodine, Pokrajinskom zaštitniku građana - ombudsmanu, Pravobranilaštvu Autonomne pokrajine Vojvodine, Službi za internu reviziju korisnika budžetskih sredstava Autonomne pokrajine Vojvodine, Upravi za imovinu Autonomne pokrajine Vojvodine, Upravi za kapitalna ulaganja Autonomne pokrajine Vojvodine, Pokrajinskom sekretarijatu za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova i Službi za budžetsku inspekciju Autonomne pokrajine Vojvodine (u daljem tekstu: pokrajinski organi).

Član 2

Pojedinačni kadrovski planovi pokrajinskih organa dati su u prilogu ove pokrajinske skupštinske odluke i čine njen sastavni deo.

Član 3

Ova pokrajinska skupštinska odluka bez priloga objaviće se u "Službenom listu Autonomne pokrajine Vojvodine" i stupa na snagu osmog dana od dana objavljivanja.

 

Samostalni članovi Pokrajinske skupštinske odluke o izmeni
Pokrajinske skupštinske odluke o Kadrovskom planu Autonomne pokrajine Vojvodine za 2017. godinu

("Sl. list AP Vojvodine", br. 29/2017)

Član 2

Pojedinačni kadrovski planovi pokrajinskih organa koji su u prilogu ove pokrajinske skupštinske odluke, menjaju se i čine njen sastavni deo.

Član 3

Ova pokrajinska skupštinska odluka bez priloga objaviće se u "Službenom listu Autonomne pokrajine Vojvodine", stupa na snagu osmog dana od dana objavljivanja, a primenjuje se od 1. jula 2017. godine.