REŠENJE

O IZMENI DELA TRASE LINIJE JAVNOG PRIGRADSKOG PREVOZA PUTNIKA BROJ 53 NOVI SAD-FUTOG

("Sl. list Grada Novog Sada", br. 30/2017)

I. Menja se trasa linije javnog prigradskog prevoza putnika broj 53, tako da se trasa u oba smera pruža Ulicom Sonje Marinković u Futogu.

II. Određuju se autobuska stajališta u skladu Tehničkim regulisanjem saobraćaja broj S-227/17 od 28. aprila 2017. godine koje je izradilo Odeljenje za razvoj i upravljanje saobraćajem Gradske uprave za građevinsko zemljište i investicije.

III. Nalaže se Javnom komunalnom preduzeću "Put" Novi Sad, da uredi stajališta iz tačke II. ovog rešenja i izvrši obeležavanje horizontalne saobraćajne signalizacije prema Tehničkim regulisanjem saobraćaja broj S-227/17 od 28. aprila 2017. godine koje je izradilo Odeljenje za razvoj i upravljanje saobraćajem Gradske uprave za građevinsko zemljište i investicije.

IV. Nalaže se Javnom gradskom saobraćajnom preduzeću "Novi Sad", Novi Sad, da na novim autobuskim stajalištima iz tačke II. ovog rešenja postavi stajališne table sa naznakom BUS, izvodom iz reda vožnje i nazivom stajališta, nadstrešnicu i korpe za otpatke, te putem sredstava javnog informisanja obavesti korisnike javnog gradskog prevoza o izmeni trase i naziva linije javnog gradskog prevoza putnika.

V. Rok za izvršenje ovog rešenja je 1. avgust 2017. godine.

VI. Ovo rešenje objaviti u "Službenom listu Grada Novog Sada".