REŠENJE
O SUBVENCIONISANOJ CENI KOMUNALNIH USLUGA PORODICI SA TROJE I VIŠE DECE I/ILI DETETOM SA SMETNJAMA U RAZVOJU U 2017. GODINI

("Sl. list grada Čačka", br. 11/2017)

1. Subvencionisana cena komunalnih usluga porodici sa troje i više dece i/ili sa detetom sa smetnjama u razvoju koja ostvaruje pravo na dečiji dodatak utvrđuje se mesečno u visini mesečne obaveze za izvršene komunalne usluge, a najviše do visine mesečnog iznosa dečijeg dodatka koji je utvrđen rešenjem nadležnog ministarstva, po jednoj porodici.

2. Subvencionisana cena komunalnih usluga porodici sa troje i više dece i/ili sa detetom sa smetnjama u razvoju koja ne ostvaruje pravo na dečiji dodatak utvrđuje se mesečno u visini mesečne obaveze za izvršene komunalne usluge, a najviše do 50% mesečnog iznosa dečijeg dodatka koji je utvrđen rešenjem nadležnog ministarstva po jednoj porodici.

3. Stupanjem na snagu ovog rešenja prestaje da važi Rešenje o subvencionisanoj ceni komunalnih usluga porodici sa troje i više dece i/ili sa detetom sa smetnjama u razvoju u 2017. godini broj ("Sl. list grada Čačka", br. 4/2017).

4. Ovo rešenje biće objavljeno u "Službenom listu grada Čačka", i stupa na snagu narednog dana od dana objavljivanja, a primenjuje se od 1. jula 2017. godine.