REŠENJE
O CENI ZAKUPA SALA SEOSKIH MESNIH ZAJEDNICA I KORIŠĆENJU I DAVANJU U ZAKUP SALA BIVŠIH MESNIH ZAJEDNICA U KIKINDI

("Sl. list grada Kikinde", br. 21/2017)

I

Ovim Rešenjem se utvrđuje cena zakupa sala seoskih mesnih zajednica i korišćenje bez naknade i davanje u zakup sala bivših mesnih zajednica u Kikindi, koje su u javnoj svojini Grada Kikinde.

II

Cena zakupa sala seoskih mesnih zajednica za svadbe, proslave rođendana, krštenja i slično utvrđuje se po navedenom događaju u visini od 2.000,00 do 25.000,00 dinara za jedan dan zakupa.

III

Cenu u rasponu od minimalno 2.000,00 do maksimalno 25.000,00 dinara po događaju za jedan dan zakupa će određivati nadležni organ Mesne zajednice, shodno opremljenosti sala sa kojima raspolažu i datim ekonomskim prilikama u mesnoj zajednici.

IV

Sale bivših mesnih zajednica u Kikindi se mogu, po pismenom odobrenju Sekretarijata za imovinsko-pravne poslove i komunalne delatnosti, dati na korišćenje udruženjima građana, sportskim klubovima i drugim sličnim udruženjima i organizacijama građana za održavanje tribina, prezentacija i promocija njihovih aktivnosti, lica ili događaja u vezi sa njihovom delatnošću. Sale se daju na korišćenje bez naknade i to za jednodnevnu aktivnost u trajanju od najviše četiri sata.

V

Sale seoskih mesnih zajednica i sale bivših mesnih zajednica u Kikindi se mogu kontinuirano u dužem vremenskom periodu davati u zakup pravnim licima za stručne obuke, predavanja i slično po odobrenju Gradskog veća koje će u svakom predmetu odrediti uslove i cenu korišćenja sala.

VI

Danom stupanja na snagu ovog Rešenja prestaje da važi Rešenje o utvrđivanju cena zakupa sala mesnih zajednica, koje je doneto na sednici Gradskog veća grada Kikinde dana 18.07.2017. (br. II-06-29/2017) i stupilo na snagu 15.08.2017. godine ("Službeni list grada Kikinde", br. 18/2017).

VII

Ovo Rešenje stupa na snagu danom objavljivanja u "Službenom listu grada Kikinde".