POKRAJINSKA SKUPŠTINSKA ODLUKA
O KADROVSKOM PLANU AUTONOMNE POKRAJINE VOJVODINE ZA 2018. GODINU

("Sl. list AP Vojvodine", br. 57/2017)

Član 1

Donosi se Kadrovski plan Autonomne pokrajine Vojvodine za 2018. godinu.

Kadrovski plan Autonomne pokrajine Vojvodine za 2018. godinu predstavlja prikaz zaposlenih na neodređeno i određeno vreme u 2018. godini u: Skupštini Autonomne pokrajine Vojvodine, Službi Skupštine Autonomne pokrajine Vojvodine, Pokrajinskoj vladi, Sekretarijatu Pokrajinske vlade, Pokrajinskom sekretarijatu za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, Pokrajinskom sekretarijatu za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine - nacionalne zajednice, Pokrajinskom sekretarijatu za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama, Pokrajinskom sekretarijatu za zdravstvo, Pokrajinskom sekretarijatu za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova, Pokrajinskom sekretarijatu za finansije, Pokrajinskom sekretarijatu za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu, Pokrajinskom sekretarijatu za urbanizam i zaštitu životne sredine, Pokrajinskom sekretarijatu za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost, Pokrajinskom sekretarijatu za energetiku, građevinarstvo i saobraćaj, Pokrajinskom sekretarijatu za sport i omladinu, Pokrajinskom sekretarijatu za privredu i turizam, Upravi za kapitalna ulaganja Autonomne pokrajine Vojvodine, Direkciji za robne rezerve Autonomne pokrajine Vojvodine, Upravi za zajedničke poslove pokrajinskih organa, Upravi za imovinu Autonomne pokrajine Vojvodine, Službi za realizaciju programa razvoja Autonomne pokrajine Vojvodine, Službi za upravljanje ljudskim resursima, Službi za internu reviziju korisnika budžetskih sredstava Autonomne pokrajine Vojvodine, Službi za budžetsku inspekciju Autonomne pokrajine Vojvodine, Pokrajinskom zaštitniku građana - ombudsmanu i Pravobranilaštvu Autonomne pokrajine Vojvodine (u daljem tekstu: pokrajinski organi).

Član 2

Tabelarni prikaz zaposlenih u 2018. godini u pokrajinskim organima:

R. br.

ZAPOSLENI

BROJ

1.

FUNKCIONERI

119

2.

SLUŽBENICI

 

 

2.1. SLUŽBENICI NA POLOŽAJU

92

 

2.2. SLUŽBENICI NA IZVRŠILAČKIM MESTIMA (radni odnos na neodređeno vreme)

864

 

viši savetnik

93

 

samostalni savetnik

172

 

savetnik

416

 

mlađi savetnik

41

 

saradnik

36

 

mlađi saradnik

9

 

viši referent

96

 

referent

1

 

mlađi referent

0

 

2.3. SLUŽBENICI NA IZVRŠILAČKIM MESTIMA (radni odnos na određeno vreme-povećan obim posla)

44

 

viši savetnik

1

 

samostalni savetnik

1

 

savetnik

22

 

mlađi savetnik

15

 

saradnik

1

 

mlađi saradnik

1

 

viši referent

3

 

referent

0

 

mlađi referent

0

3.

NAMEŠTENICI

 

 

3.1.NAMEŠTENICI
(radni odnos na neodređeno vreme)

208

 

3.2.NAMEŠTENICI
(radni odnos na određeno vreme-povećan obim posla)

26

Član 3

Popunjavanje upražnjenih radnih mesta tokom 2018. godine može se vršiti u skladu sa utvrđenim brojem zaposlenih u ovom Kadrovskom planu.

Član 4

Ova pokrajinska skupštinska odluka objaviće se u "Službenom listu Autonomne pokrajine Vojvodine", stupa na snagu osmog dana od dana objavljivanja a primenjuje se od 01. januara 2018. godine.