PROGRAM

ZA REALIZACIJU SREDSTAVA AUTONOMNE POKRAJINE VOJVODINE U VEZI SA NASTAVKOM RADOVA NA IZGRADNJI ŽEŽELJEVOG MOSTA PREKO REKE DUNAV U NOVOM SADU ZA 2018. GODINU

("Sl. list Grada Novog Sada", br. 2/2018)

1. Program za realizaciju sredstava Autonomne Pokrajine Vojvodine u vezi sa nastavkom radova na izgradnji Žeželjevog mosta preko reke Dunav u Novom Sadu za 2018. godinu (u daljem tekstu: Program) obuhvata:

Pozicija

NAZIV POZICIJE

IZNOS

1.

Nastavak radova na izgradnji Žeželjevog mosta preko reke Dunav u Novom Sadu, sredstvima Autonomne Pokrajine Vojvodine, kao organa finansiranja

312.000.000,00 dinara

 

UKUPNO:

312.000.000,00 dinara

2. Program će biti finansiran transfernim sredstvima iz budžeta Autonomne Pokrajine Vojvodine, a koja će Autonomna Pokrajina Vojvodine, kao organ finansiranja Projekta, u skladu sa Ugovorom o načinu prenosa sredstava za finansiranje projekta "Izgradnja Žeželjevog mosta preko reke Dunav u Novom Sadu" od 19. maja 2015. godine i Aneksom I Ugovora od 20. decembra 2016. godine, preneti Gradu Novom Sadu, kao prenosiocu sredstava, za potrebe plaćanja faktura AZVI S.A. kao izvođaču radova.

Transferna sredstva iz stava 1. ove tačke raspoređena su u Posebnom delu Odluke o budžetu Grada Novog Sada za 2018. godinu ("Službeni list Grada Novog Sada", broj 66/17), u razdelu Gradske uprave za građevinsko zemljište i investicije.

3. Program će realizovati Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije, a u skladu sa Odlukom o načinu realizacije sredstava Autonomne Pokrajine Vojvodine u vezi sa nastavkom radova na izgradnji Žeželjevog mosta preko reke Dunav u Novom Sadu.

4. Ovaj program stupa na snagu narednog dana od dana objavljivanja u "Službenom listu Grada Novog Sada".