ODLUKA
O ODREĐIVANJU NAZIVA ULICA U NASELJENOM MESTU DIVČIBARE

("Sl. glasnik grada Valjeva", br. 5/2018 i 2/2019 - ispr.)

Član 1

Ovom Odlukom određuju se nazivi ulica u naseljenom mestu Divčibare, i to:

1. Ulica Gođevačka, koja se nalazi na kat. parceli br. 1023 KO Divčibare, na pravcu od Valjevske ulice do odmarališta "Stevan Filipović" - oznake ulica S3 u Izmenama i dopunama PGR za turistički centar Divčibare ("Službeni glasnik grada Valjeva" br. 2/15).

2. Ulica vladike Melentija Vujića, koja se nalazi na kat. parceli br. 1021 KO Divčibare na pravcu od saobraćajnice u urbanističkom planu oznake ulica S3 ka staroj deponiji - oznake ulica S4 u Izmenama i dopunama PGR za turistički centar Divčibare ("Službeni glasnik grada Valjeva" br. 2/15).

3. Ulica dr Pitovića, koja se nalazi na kat. parceli br. 590/1 KO Divčibare, a koja se odvaja od Valjevske ulice preko puta pošte i proteže na pravcu ka manjoj grupaciji kuća (8 kuća) - oznake kolsko pešačka ulica KP 71 u Izmenama i dopunama PGR za turistički centar Divčibare ("Službeni glasnik grada Valjeva" br. 2/15).

4. Ulica kneza Miloša, koja se nalazi na kat. parceli br. 1025 KO Divčibare, na pravcu od Valjevske ulice (centra Divčibara) pored crkve, hotela Maljen i dalje pored nekadašnjeg Krušikovog odmarališta - sada napuštenog gradilišta kongresnog centra ka Golubcu - oznake ulica S2 u Izmenama i dopunama PGR za turistički centar Divčibare ("Službeni glasnik grada Valjeva" br. 2/15).

5. Ulica Jeremička, koja se nalazi na kat. parceli br. 1026 KO Divčibare, desni krak od ulice oznake u urbanističkom planu ulica S2 i vodi do odmarališta PTT - oznake kolsko pešačka ulica KP24 u Izmenama i dopunama PGR za turistički centar Divčibare ("Službeni glasnik grada Valjeva" br. 2/15).

6. Ulica Boke Lome, koja se nalazi na kat. parceli br. 717 KO Valjevo na pravcu od Valjevske ulice do pijace i pekare (deo planirane saobraćajnice) - oznake ulica S6 u Izmenama i dopunama PGR za turistički centar Divčibare ("Službeni glasnik grada Valjeva" br. 2/15).

7. Ulica Pančevačka, koja se nalazi na kat. parceli br. 942 KO Divčibare, na pravcu od Valjevske ulice pored Pančevačkog odmarališta, kuće "Kazneno popravnog doma", apartmana "Markovi konaci" - oznake ulica S11 u Izmenama i dopunama PGR za turistički centar Divčibare ("Službeni glasnik grada Valjeva" br. 2/15).

8. Ulica Ljubinke Olujić, koja se nalazi na kat. parceli br. 1028 KO Divčibare, na pravcu od Valjevske ulice pored hotela "Pepa" ka Seizmološkoj stanici okolo gusto naseljena - oznake kolsko pešačka ulica KP12 u Izmenama i dopunama PGR za turistički centar Divčibare ("Službeni glasnik grada Valjeva" br. 2/15).

9. Ulica Kosjerićka, koja se nalazi na kat. parceli br. 1032 KO Divčibare, na pravcu od Seizmološke stanice do puta Divčibare - Tometino polje - granični pojas sa opštinom Kosjerić - oznake kolsko pešačka ulica KP11 u Izmenama i dopunama PGR za turistički centar Divčibare ("Službeni glasnik grada Valjeva" br. 2/15).

10. Ulica Belog narcisa, koja se nalazi na kat. parceli br. 1022 KO Divčibare, neuređena obilaznica oko Divčibara, na pravcu od puta za Kaonu do bivše deponije na Golubcu - oznake ulica KS12 u Izmenama i dopunama PGR za turistički centar Divčibare ("Službeni glasnik grada Valjeva" br. 2/15).

Član 2

Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave Republike Srbije dostavilo je akt o davanju prethodne saglasnosti za određivanje naziva ulica iz člana 1. ove Odluke br. 015-05-000292017-24 od 21. marta 2018. godine.

Član 3

Ovu Odluku objaviti u "Službenom glasniku grada Valjeva".