ZAKLJUČAK

O PRIHVATANJU SPORAZUMA O PRODUŽENJU ROKA VAŽENJA POSEBNOG KOLEKTIVNOG - TERITORIJALNOG UGOVORA ZA JAVNA PREDUZEĆA I PRIVREDNA DRUŠTVA U KOMUNALNOJ DELATNOSTI ČIJI JE OSNIVAČ GRAD SREMSKA MITROVICA

("Sl. list grada Sremska Mitrovica", br. 4/2018)

I

Prihvata se Sporazum o produženju roka važenja Posebnog teritorijalnog kolektivnog ugovora za javna preduzeća i privredna društva u komunalnoj delatnosti čiji je osnivač Grad Sremska Mitrovica.

II

Ovlašćuje se predsednik Skupštine grada gospodin Tomislav Janković da, u ime osnivača, potpiše Sporazum o produženju roka važenja ovog kolektivnog ugovora.

III

Ovaj zaključak stupa na snagu danom donošenja, a biće objavljen u "Službenom listu grada Sremska Mitrovica".

* * *

Na osnovu članova 240, 246, 247. Zakona o radu Republike Srbije ("Službeni glasnik", br. 24/2005, 61/2005, 54/2009, 32/2013 i 75/2014), Sporazuma o produženju roka važenja posebnog kolektivnog ugovora za javna preduzeća i privredna društva u komunalnoj delatnosti čiji je osnivač Grad Sremska Mitrovica ("Sl. glasnik RS", br. 21/2018), člana 122. Posebnog - teritorijalnog kolektivnog ugovora za javna preduzeća i privredna društva u komunalnoj delatnosti čiji je osnivač Grad Sremska Mitrovica, Skupština grada Sremska Mitrovica, koju zastupa predsednik Skupštine Grada Sremska Mitrovica Tomislav Janković i Sindikat zaposlenih u komunalnoj delatnosti - Gradski odbor Sremska Mitrovica koga zastupa predsednik Dragan Živanović zaključuju sledeći:

SPORAZUM
O PRODUŽENJU ROKA VAŽENJA POSEBNOG -TERITORIJALNOG KOLEKTIVNOG UGOVORA ZA JAVNA PREDUZEĆA I PRIVREDNA DRUŠTVA U KOMUNALNOJ DELATNOSTI ČIJI JE OSNIVAČ GRAD SREMSKA MITROVICA

Član 1

Važenje Posebnog kolektivnog ugovora za javna preduzeća i privredna društva u komunalnoj delatnosti čiji je osnivač Grad Sremska Mitrovica ("Sl. list Grada Sremska Mitrovica" br. 5/2015, 7/2017 - Aneks I, 2/2018 - Aneks II) zaključenog 17.05.2015. godine produžava se do 17.05.2021. godine.

Član 2

Ovaj sporazum sačinjen je u četiri istovetna primerka i smatra se zaključenim kada ga potpišu ovlašćeni predstavnici učesnika kolektivnog ugovora.

Član 3

Ovaj sporazum stupa na snagu i primenjuje se osmog dana od dana objavljivanja u "Službenom listu grada Sremska Mitrovica".