REŠENJE
O UKIDANJU I ODREĐIVANJU STAJALIŠTA ZA JAVNI PREVOZ PUTNIKA U NOVOM SADU

("Sl. list Grada Novog Sada", br. 31/2018)

1. Ukida se stajalište za javni prevoz putnika u Ulici Jaše Ignjatovića ispred kbr. 7-9, u Novom Sadu.

2. Ukida se stajalište za javni prevoz putnika u Ulici Iva Andrića, u zoni raskrsnice sa Ulicom Narodnog fronta, u Novom Sadu.

3. Određuje se stajalište za javni prevoz putnika u Ulici Jaše Ignjatovića, u zoni raskrsnice sa Ulicom Filipa Višnjića, u Novom Sadu.

4. Određuje se stajalište za javni prevoz putnika u Ulici Narodnog fronta, ispred kbr. 76, u Novom Sadu.

5. Nalaže se Gradskoj upravi za građevinsko zemljište i investicije Grada Novog Sada, da izvrši uklanjanje vertikalne i horizontalne saobraćajne signalizacije stajališta za javni prevoz putnika iz tač. 1. i 2. ovog rešenja.

6. Nalaže se Gradskoj upravi za građevinsko zemljište i investicije Grada Novog Sada, da izvrši postavljanje vertikalne i horizontalne saobraćajne signalizacije i opremanje stajališta za javni prevoz putnika iz tač. 3. i 4. ovog rešenja, u svemu prema Projektu tehničkog regulisanja saobraćaja - Obeležavanje autobuskih stajališta u ulicama Jaše Ignjatovića i Narodnog fronta u Novom Sadu, broj S-253/18 od 5. juna 2018. godine, koji je izradila Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije Grada Novog Sada.

7. Nalaže se Javnom gradskom saobraćajnom preduzeću "Novi Sad" Novi Sad, da:

- na stajalištima za javni prevoz putnika iz tač. 3. i 4. ovog rešenja postavi stajališnu tablu sa oznakom BUS, nadstrešnicu i korpu za otpatke.

- na trasi linije javnog prevoza putnika br. 6, koristi stajalište za javni prevoz putnika iz tačke 3. ovog rešenja, a na trasama linija javnog prevoza putnika br. 4, 7 i 11 koristi stajalište za javni prevoz putnika iz tačke 4. ovog rešenja.

- putem sredstava javnog informisanja obavesti korisnike usluga o promenama iz tač. 1, 2, 3, 4. i 7. stav 2. ovog rešenja.

8. Nalaže se Gradskoj upravi za građevinsko zemljište i investicije Grada Novog Sada, da postavljene saobraćajne znake unese u Katastar saobraćajne signalizacije.

9. Rok za izvršenje ovog rešenja je 1. avgust 2018. godine.

10. Ovo rešenje objaviti u "Službenom listu Grada Novog Sada".