REŠENJE
O ODOBRAVANJU DRUGAČIJEG ZAVRŠETKA RADNOG VREMENA UGOSTITELJSKIH OBJEKATA ZA PRUŽANJE USLUGA ISHRANE I PIĆA, OD RADNOG VREMENA UTVRĐENOG ODLUKOM O RADNOM VREMENU OBJEKATA U KOJIMA SE OBAVLJA UGOSTITELJSKA DELATNOST NA TERITORIJI GRADA NOVOG SADA

("Sl. list Grada Novog Sada", br. 31/2018)

I. Odobrava se drugačiji završetak radnog vremena ugostiteljskih objekata za pružanje usluga ishrane i pića, od radnog vremena utvrđenog Odlukom o radnom vremenu objekata u kojima se obavlja ugostiteljska delatnost na teritoriji Grada Novog Sada ("Službeni list Grada Novog Sada", br. 63/15, 59/16 i 32/17), tako da tokom leta za vreme održavanja predstojećih manifestacija koje su od značaja za Grad Novi Sad ("Open youth fair", "EXIT", "Cinema City" "Dani brazila", "Festival uličnih svirača"...), kada se očekuje dolazak većeg broja turista, ugostiteljski objekti za pružanje usluga ishrane i pića u periodu od 6. jula 2018. godine do 1. septembra 2018. godine, mogu da rade radnim danima i nedeljom do 24,00 sata, a petkom i subotom do 02,00 sata narednog dana.

II. Ovo rešenje se ne odnosi na ugostiteljske objekte koji su dobili rešenje o produženju radnog vremena u skladu sa članom 8. Odluke o radnom vremenu objekata u kojima se obavlja ugostiteljska delatnost na teritoriji Grada Novog Sada.

III. Ovo rešenje dostaviti:

- Gradskoj upravi za inspekcijske poslove

Oblast komunalne inspekcije i komunalne policije, i

- Gradskoj upravi za privredu.

IV. Ovo rešenje objaviti u "Službenom listu Grada Novog Sada".