REŠENJE

O ODREĐIVANJU NAZIVA ULICA U ZELENOJ ZONI-ZAPAD, LESKOVAC

("Sl. glasnik grada Leskovca", br. 12/2018)

1. Ovim Rešenjem određuju se nazivi ulica u "Zelenoj zoni-zapad, Leskovac" i to:

Redni broj

Naziv Ulice

Granica ulice

Grad Leskovac

1.

Zelena zona industrijski put

Proteže se pravcem severoistok-jugozapad, od kružne raskrsnice na državnom putu
PB reda oznake 258 (veza sa državnim putem A1 - Leskovac-Vladičin Han
- Vranje - Bujanovac - državna granica sa BJR Makedonijom) u pravcu jugozapada, do raskrsnice sa ulicom Zelena zona prva, u ukupnoj dužini od 170m.

Zelena zona zapad

2.

Zelena zona prva

Proteže se pravcem severozapad-jugoistok, od ulice Zelena zona industrijski put prema jugoistoku, seče ulicu Zelena zona treća i ulici Zelena zona peta, u ukupnoj dužini od 578m i paralelna je sa državnim putem IB reda oznake 258 (veza sa državnim putem A1 - Leskovac-Vladičin Han - Vranje - Bujanovac - državna granica sa BJR Makedonijom).

Zelena zona zapad

3.

Zelena zona treća

Proteže se pravcem severoistok-jugozapad južno od ulice Zelena zona industrijski put, sa kojom je paralelna, u ukupnoj dužini od 400m (od severoistočne tačke do Ulice Zelena zona prva, koja je seče, u dužini od 136m i od Ulice Zelena zona prva do jugozapadne tačke u dužini od 264m).

Zelena zona zapad

4.

Zelena zona peta

Proteže se pravcem severoistok-jugozapad, južno od ulice Zelena zona treća, sa kojom je paralelna, u ukupnoj dužini od 460m (od severoistočne tačke do Ulice Zelena zona prva, koja je seče, u dužini od 13 6m i od Ulice Zelena zona prva do jugozapadne tačke u dužini od 324m).

Zelena zona zapad

2. Označavanje naziva ulica iz stava 1. ovog Rešenja postavljanjem tabli sa ispisanim nazivom ulica izvršiće Republički geodetski zavod Srbije-Služba za katastar nepokretnosti u Leskovcu u roku od 15 dana od dana prijema ovog Rešenja.

3. Ovo Rešenje stupa na snagu danom donošenja i objaviće se u "Službenom glasniku grada Leskovca".