ODLUKA
O OBLIKU, IZGLEDU, BOJI I SADRŽINI GLASAČKIH LISTIĆA I KONTROLNOG LISTA ZA PONOVLJENO GLASANJE NA NEPOSREDNIM IZBORIMA ZA ČLANOVE NACIONALNIH SAVETA ČEŠKE I RUMUNSKE NACIONALNE MANJINE 14. NOVEMBRA 2018. GODINE

("Sl. glasnik RS", br. 85/2018)

1. Glasački listići po kojima će birači glasati na ponovljenom glasanju na neposrednim izborima za članove nacionalnih saveta češke i rumunske nacionalne manjine 14. novembra 2018. godine, u skladu sa članom 42. Uputstva za sprovođenje neposrednih izbora za članove nacionalnih saveta nacionalnih manjina, štampaće se dvojezično, na srpskom jeziku, ćiriličkim pismom i na jeziku i pismu navedenih nacionalnih manjina, na hartiji formata A-4.

2. Glasački listići iz tačke 1. ove odluke štampaće se na papiru svetlo plave boje (PANTONE 182 U), sa okvirima sledećih boja:

- za češku nacionalnu manjinu crvene boje (c0m90y100k0),

- za rumunsku nacionalnu manjinu tamno sive boje (c0m0y0k70).

3. Kontrolni list za proveru ispravnosti glasačke kutije štampaće se na srpskom jeziku, ćiriličkim pismom, na hartiji formata A-4.

4. Kontrolni list za proveru ispravnosti glasačke kutije štampaće se na papiru led sive boje (Pantone 315U).

5. Sadržina glasačkih listića i kontrolnog lista za proveru ispravnosti glasačke kutije za ponovljeno glasanje na neposrednim izborima za članove nacionalnih saveta češke i rumunske nacionalne manjine 14. novembra 2018. godine istovetna je sadržini glasačkih listića i kontrolnog lista za proveru ispravnosti glasačke kutije korišćenih na neposrednim izborima za članove nacionalnih saveta češke i rumunske nacionalne manjine održanim 4. novembra 2018. godine, uz promenu datuma stavljanjem datuma održavanja ponovljenog glasanja i dodavanje napomene da je u pitanju glasački listić za ponovljeno glasanje.

6. Ovu odluku dostaviti Javnom preduzeću "Službeni glasnik".

7. Ova odluka stupa na snagu danom donošenja, a objavljuje se u "Službenom glasniku Republike Srbije".