ZAKLJUČAK
O USVAJANJU AKCIONOG PLANA ZA SPROVOĐENJE INICIJATIVE PARTNERSTVO ZA OTVORENU UPRAVU U REPUBLICI SRBIJI ZA PERIOD 2018-2020. GODINE

("Sl. glasnik RS", br. 105/2018)

1. Usvaja se Akcioni plan za sprovođenje inicijative Partnerstvo za otvorenu upravu u Republici Srbiji za period 2018-2020. godine, koji je sastavni deo ovog zaključka.

2. Nalaže se Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave, Ministarstvu finansija, Ministarstvu zaštite životne sredine, Ministarstvu kulture i informisanja, Republičkom sekretarijatu za javne politike, Kancelariji za saradnju sa civilnim društvom i Kancelariji za informacione tehnologije i elektronsku upravu da sprovedu mere i aktivnosti predviđene Akcionim planom iz tačke 1. ovog zaključka.

3. Preporučuje se Narodnoj skupštini, Agenciji za borbu protiv korupcije, Povereniku za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti i Agenciji za privredne registre da sprovedu mere i aktivnosti predviđene Akcionim planom iz tačke 1. ovog zaključka.

4. Ovaj zaključak objaviti u "Službenom glasniku Republike Srbije".

Akcioni plan za sprovođenje inicijative Partnerstvo za otvorenu upravu u Republici Srbiji za period 2018-2020. godine, koji je sastavni deo ovog zaključka, objavljen u "Sl. glasniku RS", br. 105/2018, možete pogledati OVDE