ODLUKA

O UTVRĐIVANJU JEDINSTVENOG TARIFNOG SISTEMA U JAVNOM PREVOZU PUTNIKA U GRADSKOM I PRIGRADSKOM SAOBRAĆAJU NA TERITORIJI GRADA KRAGUJEVCA

("Sl. list grada Kragujevca", br. 33/2018)

Član 1

Ovom odlukom utvrđuje se jedinstveni tarifni sistem u javnom prevozu putnika u gradskom i prigradskom saobraćaju na teritoriji grada Kragujevca.

Član 2

Jedinstveni tarifni sistem obuhvata centar Grada i područje do poslednjeg stajališta na linijama javnog gradskog i prigradskog prevoza putnika na teritoriji grada Kragujevca.

Član 3

Nalaže se Gradskoj agenciji za saobraćaj doo da dostavi Gradskom veću Predlog odluke o utvrđivanju cena usluga u jedinstvenom tarifnom sistemu u javnom prevozu putnika u gradskom i prigradskom saobraćaju na teritoriji grada Kragujevca, najkasnije do 24.12.2018. godine, u skladu sa odredbama ove odluke.

Član 4

Danom početka primene ove odluke prestaje da se primenjuje Odluka o utvrđivanju zonskog sistema u u javnom prevozu putnika u gradskom i prigradskom saobraćaju na teritoriji grada Kragujevca ("Službeni list grada Kragujevca", broj 7/14).

Član 5

Ova odluka stupa na snagu narednog dana od dana objavljivanja u "Službenom listu grada Kragujevca", a primenjuje se počev od 1.01.2019. godine.