PROGRAM
ZA DOTACIJE ORGANIZACIJAMA ZA OBAVEZNO SOCIJALNO OSIGURANJE U 2019. GODINI

("Sl. list grada Kragujevca", br. 4/2019)

I Sredstva za dotacije organizacijama za obavezno socijalno osiguranje u 2019. godini, planirana su Odlukom o budžetu grada Kragujevca za 2019. godinu ("Službeni list grada Kragujevca", broj 32/18) na Razdelu 17 - Gradska uprava za upravljanje projektima, održivi i ravnomerni razvoj, program 3 - Lokalni ekonomski razvoj, programska aktivnost 0001-Unapređenje privrednog i investicionog ambijenta, funkcija 620 - Razvoj zajednice, ekonomska klasifikacija 464- Dotacije organizacijama za obavezno socijalno osiguranje, aproprijacija 549, u ukupnom iznosu od 3.000.000,00 dinara.

II Iznos sredstava planiranih po programu i programskoj aktivnosti usklađivaće se u toku budžetske 2019. godine u zavisnosti od ostvarenja primanja i prihoda budžeta Grada i realizacije sredstava po pojedinim elementima programa.

III Realizacija programa i programske aktivnosti predviđene ovim programom vršiće se na osnovu Ugovora sa Nacionalnom službom za zapošljavanje, posebnih odluka Gradskog veća i rešenja Gradonačelnika.

IV Za realizaciju ovog programa nadležna je Gradska uprava za upravljanje projektima, održivi i ravnomerni razvoj.

V Ovaj program objaviti u "Službenom listu grada Kragujevca".