REŠENJE
O DAVANJU SAGLASNOSTI NA CENOVNIK VODE ZA KORISNIKE U MESNIM ZAJEDNICAMA SA SEOSKOG PODRUČJA SA AUTONOMNIM SISTEMIMA VODOSNABDEVANJA (ASV) JAVNOG KOMUNALNOG PREDUZEĆA VODOVOD SMEDEREVO

("Sl. list grada Smedereva", br. 3/2018 i 7/2018)

I

Daje se saglasnost na Cenovnik vode za korisnike u mesnim zajednicama sa seoskog područja sa autonomnim sistemima vodosnabdevanja (ASV) Javnog komunalnog preduzeća Vodovod Smederevo, koji je utvrdio Nadzorni odbor Odlukom, broj 01-57/4 na sednici održanoj dana 27.02.2018. godine, i to:

1. Cena vode za piće u iznosu od 52,70 dinara po m2 bez PDV-a, za korisnike u mesnim zajednicama sa seoskog područja sa autonomnim sistemima vodosnabdevanja (ASV), čije sisteme održava i naplaćuje vodu Javno komunalno preduzeće Vodovod Smederevo (Suvodol, Vrbovac, Drugovac, Malo Orašje, Badljevica, Seone, Lunjevac, Mihajlovac, Binovac i Kolari), u slučajevima kada je voda u skladu sa Pravilnikom o higijenskoj ispravnosti vode za piće.

2. Cena tehničke vode u iznosu od 31,50 dinara bez PDV-a po m2, u slučajevima kada voda nije u skladu sa Pravilnikom o higijenskoj ispravnosti vode za piće, a po nalogu - Rešenju Sanitarne inspekcije i može se koristiti isključivo kao tehnička voda.

3. Cena iz stava I tačke 2. ovog Rešenja primenjivaće se za čitačke periode u kojima traje neispravnost, u skladu sa nalogom - Rešenjem Sanitarne inspekcije.

II

Cene iz tačke I ovog Rešenja primenjivaće se danom donošenja ovog Rešenja.

III

Danom primene cena utvrđenih ovim Rešenjem prestaje da važi Rešenje o davanju saglasnosti na Cenovnik vode za piće Javnog komunalnog preduzeća Vodovod Smederevo za potpisivanje Ugovora o ustupanju na upravljanje i održavanje seoskog autonomnog sistema vodosnabdevanja u mesnim zajednicama sa seoskog područja sa autonomnim sistemima vodosnabdevanja ("Službeni list grada Smedereva", broj 8/2016).

IV

Rešenje objaviti u "Službenom listu grada Smedereva".

 

Samostalne odredbe Rešenja o dopuni
Rešenja o davanju saglasnosti na Cenovnik vode za korisnike u mesnim zajednicama sa seoskog područja sa autonomnim sistemima vodosnabdevanja (ASV) Javnog komunalnog preduzeća Vodovod Smederevo

("Sl. list grada Smedereva", br. 7/2018)

II

Dopuna Cenovnika iz tačke I ovog Rešenja primenjivaće se od 21. decembra 2018. godine.

III

Rešenje objaviti u "Službenom listu grada Smedereva".