ODLUKA
O UTVRĐIVANJU IZNOSA MESEČNE DELIMIČNE NAKNADE TROŠKOVA KOMUNALNIH USLUGA U OBLASTI SOCIJALNE ZAŠTITE

("Sl. list grada Čačka", br. 1/2019)

1. Utvrđuje se iznos mesečne delimične naknade troškova komunalnih usluga, (usluge vodosnabdevanja i upotrebe kanalizacije, isporuka toplotne energije i iznošenja smeća) za 2019. godinu u visini mesečne obaveze za izvršene komunalne usluge, a najviše u iznosu do 1.600,00 dinara mesečno po korisniku (pojedincu, odnosno porodici).

2. Pravo na delimičnu naknadu iz tačke 1. Odluke ostvaruju korisnici koji ispunjavaju uslove propisane članovima od 17. do 19. Pravilnika o ostvarivanju prava i pružanju usluga u socijalnoj zaštiti iz nadležnosti grada Čačka ("Sl. list grada Čačka" br. 6/13, 11/2017, 4/18) i koristi se na sledeći način:

- ako se korisnik opredeli za delimičnu naknadu troškova za isporuku toplotne energije, mesečni iznos za izvršenu uslugu snabdevanja toplotnom energijom, a najviše do 1.600,00 dinara uplaćuje se kod JKP "Čačak" Čačak,

- ako se korisnik opredeli za delimičnu naknadu troškova za usluge vodosnabdevanja i upotrebe kanalizacije i uslugu iznošenja smeća, mesečni iznos za izvršene usluge, a najviše do 1.240,00 dinara uplaćuje se JKP "Vodovod" Čačak ili JKP "Moravac" Mrčajevci, a najviše do 360,00 dinara uplaćuje se JKP "Komunalac" Čačak ili JKP "Moravac" Mrčajevci.

3. Ovu odluku objaviti u "Službenom listu grada Čačka".