ODLUKA

O SUBVENCIONISANJU GRADSKOG I PRIGRADSKOG LINIJSKOG PREVOZA PUTNIKA NA TERITORIJI GRADA ZAJEČARA

("Sl. list grada Zaječara", br. 8/2019)

Član 1

Grad Zaječar će subvencionisati cenu prevoznih karata za prevoz putnika u gradskom i prigradskom linijskom prevozu putnika na teritoriji grada Zaječara za sve kategorije putnika sa prebivalištem na teritoriji grada Zaječara koji koriste usluge prevoza u linijskom gradskom i prigradskom prevozu putnika na teritoriji grada Zaječara, na osnovu Ugovora o poveravanju obavljanja komunalne delatnosti linijskog gradskog i prigradskog prevoza putnika na teritoriji grada Zaječara II br. 344-30/2019 od 28.02.2019. godine.

Član 2

Subvencija iz prethodnog člana ove Odluke utvrđuje se u visini od 100%.

Iznos subvencije prevozniku će, eventualno, biti umanjivan za novčani iznos kaznenih penala i ugovornih kazni, saglasno Ugovoru.

Član 3

Nadzor nad sprovođenjem ove Odluke vršiće Odeljenje za finansije, Odeljenje za inspekcijske poslove i komunalnu policiju i Odeljenje za urbanizam, građevinske i komunalno-stambene poslove Gradske uprave grada Zaječara.

Član 4

Stupanjem na snagu ove Odluke prestaje da važi Odluka o naknadi troškova prevoza za dolazak i odlazak sa rada zaposlenih u organima grada Zaječara, ustanovama i organizacijama čiji je osnivač grad Zaječar, kao i ostalim pravnim subjektima čijim zaposlenima grad Zaječar obezbeđuje prevoz ("Sl. list grada Zaječara", br. 34/18).

Član 5

Odluku objaviti u "Službenom listu grada Zaječara."