PROGRAM
POSTAVLJANJA MANJIH MONTAŽNIH OBJEKATA PRIVREMENOG KARAKTERA NA POVRŠINAMA DRUGE NAMENE NA TERITORIJI GRADA UŽICA

("Sl. list grada Užica", br. 12/2019)

Ovim Programom utvrđuju se mesta i način postavljanja manjih montažnih objekata privremenog karaktera na površinama druge namene na teritoriji Grada Užica.

Kat parcela 9143

KO Užice

Ulica Dimitrija Tucovića 133

Stambena zajednica Dimitrija Tucovića 133/1

Stambena zajednica Dimitrija Tucovića 133/b

Stambena zajednica Dimitrija Tucovića 133/v Užice

KIOSCI

LOKACIJA L1: predviđa se postavljanje kioska, tipa "Tip 2", namenjen tercijarnim delatnostima (uslužno-trgovinske), uz mogućnost postavljanja 1 (jednog) rashladnog uređaja za prodaju napitaka, u skladu sa saglasnostima nadležnih državnih organa, prema grafičkom prilogu.

Rok korišćenja lokacije je 3 (tri) godine.

Opšti uslovi:

• Predviđeno je postavljanje kioska tipa "Tip 2"

Opis

Kiosk namenjen isključivo prodaji štampe, uz mogućnost da se povećavaju prodajne površine sa izložbenim vitrinama, frižiderima, reklamnim vitrinama itd (uz saglasnost nadležne službe).

Konstrukcija

Nosivi i dekorativni okvir izrađeni od čeličnih toplo cinkovanih hladnooblikovanih profila. Svi spojevi okvira I spojevi limova i okvira međusobno su zavareni i zaštićeni cink premazom. Vidljivi okviri i limovi završno obojeni shop primerom i poliuretanskom dvokomponentnom antracit bojom.

Niše za smeštaj frižidera

Izrađuju se prema dimenzijama standardnih frižidera. Niše za spoljni frižider dimenzija su svetlog otvora 80x205 cm i ugrađuju se sa prednje strane kioska i to 2 (dva) frižidera.

*Kiosk se postavlja na vremenski period od 3 godine, računajući od dana dobijanja rešenja.