REŠENJE

O UTVRĐIVANJU GODIŠNJE PRETPLATNE CENE "SLUŽBENOG LISTA GRADA KRALJEVA" ZA 2020. GODINU

("Sl. list grada Kraljeva", br. 33/2019)

I

Utvrđuje se godišnja pretplatna cena "Službenog lista grada Kraljeva" za 2020. godinu, u iznosu od 6.000,00 dinara sa porezom na promet.

II

O administrativno-tehničkim i stručnim poslovima uređivanja i izdavanja "Službenog lista grada Kraljeva" za 2020. godinu staraće se Odeljenje za poslove organa Grada Gradske uprave grada Kraljeva-Odsek za poslove Skupštine grada.

III

O poslovima fakturisanja i naplate godišnje pretplatne cene "Službenog lista grada Kraljeva" za 2020. godinu staraće se Odeljenje za privredu i finansije Gradske uprave grada Kraljeva.

IV

Ovo rešenje objaviti u "Službenom listu grada Kraljeva".

V

Rešenje dostaviti: gradonačelniku grada Kraljeva, zameniku gradonačelnika grada Kraljeva, predsedniku Skupštine grada Kraljeva, zameniku predsednika Skupštine grada Kraljeva, sekretaru Skupštine grada Kraljeva, zameniku sekretara Skupštine grada Kraljeva, načelniku Gradske uprave grada Kraljeva, zameniku načelnika Gradske uprave grada Kraljeva, Odeljenju za poslove organa Grada Gradske uprave grada Kraljeva i Odeljenju za privredu i finansije Gradske uprave grada Kraljeva.