POKRAJINSKA SKUPŠTINSKA ODLUKA
O OTPISU DUGA NASTALOG U OKVIRU PROGRAMA STAMBENOG ZBRINJAVANJA IZBEGLIH, PROGNANIH I RASELJENIH LICA U PERIODU OD 2007. DO 2017. GODINE

("Sl. list AP Vojvodine", br. 54/2019)

Član 1

Otpisuje se dug izbeglim, prognanim i raseljenim licima sa boravištem odnosno prebivalištem na teritoriji Autonomne pokrajine Vojvodine, koji je nastao po osnovu sporazuma, kupoprodajnog ugovora i ugovora o prenosu vlasništva, zaključenih sa Fondom za pružanje pomoći izbeglim, prognanim i raseljenim licima, u okviru programa stambenog zbrinjavanja izbeglih, prognanih i raseljenih lica kupovinom seoske kuće sa okućnicom, dodelom građevinskog materijala kao pomoć započetoj gradnji, kao i za poboljšanje uslova stanovanja, u periodu od 2007. do 2017. godine, sa stanjem na dan stupanja na snagu ove pokrajinske skupštinske odluke.

Član 2

Otpisom duga gase se sva potraživanja Fonda za pružanje pomoći izbeglim, prognanim i raseljenim licima prema licima iz člana 1. ove pokrajinske skupštinske odluke.

Član 3

Ova pokrajinska skupštinska odluka stupa na snagu osmog dana od dana objavljivanja u "Službenom listu Autonomne pokrajine Vojvodine".