ZAKLJUČAK

O OBJAVLJIVANJU AKATA GRADSKE UPRAVE ZA DRUŠTVENE DELATNOSTI I POSLOVE SA GRAĐANIMA

("Sl. list grada Kragujevca", br. 5/2020)

I U cilju obezbeđenja javnosti rada Gradske uprave za društvene delatnosti i poslove sa građanima (u daljem tekstu: Gradska uprava) akta: Gradske uprave, načelnika Gradske uprave, organizacionih jedinica gradske uprave objavljuju se u "Službenom listu grada Kragujevca", oglasnoj tabli organa grada Kragujevca i oglasnim tablama Gradske uprave, a što će biti naznačeno u aktu koji se objavljuje.

Akta iz stava 1. ovog poglavlja mogu biti objavljena i u "Službenom glasniku Republike Srbije", kada je to propisano zakonom ili odlukom Skupštine grada Kragujevca.

II Oglasne table Gradske uprave formiraju se u službenim prostorijama Gradske uprave koje se nalaze izvan sedišta Uprave grada, i to u Kragujevcu:

• ulica Cara Lazara broj 15. (Odeljenje za obrazovanje, Odeljenje za saradnju sa civilnim sektorom, Odeljenje za kulturu informisanje i sport, Odeljenje za zdravstvenu zaštitu - Savetnik pacijenta)

• ulica Neznanog junaka broj 17 (Odeljenje za dečiju zaštitu).

Akti objavljeni, odnosno istaknuti na oglasnoj tabli organa Grada, odnosno oglasnim tablama Gradske uprave, evidentiraju se u skladu sa Uredbom i Uputstvom o kancelarijskom poslovanju, tako što se naznačava datum objavljivanja, odnosno "skidanja" sa oglasne table kako na samom aktu, tako i u posebnoj knjizi evidencije.

III Ovaj Zaključak objaviti u "Službenom listu grada Kragujevca".